Over de excursie

Lekker aanmodderen op Tweede Kerstdag! Geniet tijdens een heerlijke winterse wandeling van het landschap, de overwinterende vogels en verhalen van de gids. Na afloop staat er iets lekkers voor je klaar.  

Het is weer tijd voor de traditionele kerstwandeling. Een gids neemt je drie uur lang mee over schorren en door getijdengeulen. Ondertussen geniet je van het winterse landschap, de flora, fauna en de verhalen die de gids je vertelt. We sluiten in het bezoekerscentrum af in kerstsfeer met warme chocolademelk of een kop koffie/thee en een snee lekkere kerststol.

Deze wandeling is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar.  

Wij vragen je om van tevoren de  aanwijzingen, regels en voorwaarden  te lezen en na te leven. 

Excursie deelnemers staan in de modder

Tarieven & tijden

Volwassenen betalen €15,00 p.p en kinderen tot 16 jaar €7,50 p.p.  

Starttijd
De excursie start om 10.00.

Meld je aan

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.