In Het Verdronken Land van Saeftinghe zijn twee wandelroutes die je zelfstandig kan wandelen. Dit zijn het Plankierpad (1 km) en de Ruige Laarzenroute (2 km). Hieronder lees je meer over de wandelroutes. Let op: deze paden kunnen met springtij onderwater komen te staan. Raadpleeg het weerbericht en deze getijdentabel altijd voor je bezoek. De routes kunnen met springtij twee uur voor en twee uur na hoog water niet bewandeld worden. 

Plankierpad in Saeftinghe

Het Plankierpad is een eenvoudige wandelroute van 1 kilometer en geeft een goede indruk van het gebied. Het wandelpad begint net achter de dijk en bestaat deels uit planken. Deze route is leuk om te wandelen met kinderen. Meer informatie over deze wandelroute vind je hier:

Meer lezen

Ruige Laarzenroute in Saeftinghe

De Ruige Laarzenroute is een zwaardere en avontuurlijkere route van 2 kilometer. Tijdens deze wandelroute beleef je het gebied. Een deel van de wandeling gaat door de blubber. Het is belangrijk om schoenen of laarzen en kleding aan te trekken die vies mag worden. Meer informatie over deze wandeling door Saeftinghe vind je hier:

Meer lezen

 

Excursie in Saeftinghe

Wil je toch liever wandelen door Saeftinghe onder begeleiding van een ervaren gids? Boek dan hier een excursie of neem contact op voor een excursie op aanvraag.