In de Waterwinbossen van Clinge is een oude jagershut omgebouwd tot een locatie waar je vogels kunt fotograferen of filmen. Terwijl je verblijft in de ruime hut, komen er tot enkele meters voor je lens talloze vogelsoorten en andere bosdieren. De hut staat aan de rand van een open plek in het bos en is gecamoufleerd en verduisterd. Je kijkt uit op een grote vijver waar de vogels komen drinken en badderen. Het unieke aan deze hut is dat je zelf de setting kunt bepalen en zelf mag voeren. Hierdoor maakt iedere fotograaf unieke beelden.

Grote bonte specht

Je bezoek

De boshut in Clinge ligt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland), middenin een waterwingebied met circa 120 hectare naald- en loofbos. Het bos wordt beheerd door Het Zeeuwse Landschap. De hut bevindt zich in een gedeelte van het bos dat niet toegankelijk is voor bezoekers. Vanaf de parkeerplaats is het 1 kilometer lopen over een onverhard bospad. Op afspraak begeleidt een vrijwilliger je naar de hut.

Reserveren

De boshut huren kost € 75,- per dag. De eerste twee personen zijn inbegrepen in deze prijs. Iedere volgende persoon betaalt € 30,- extra. Er kunnen maximaal 6 personen tegelijk gebruikmaken van de hut. 

Voor reserveringen en meer informatie kun je contact opnemen met het vrijwilligersteam via: boshutclinge@hetzeeuwselandschap.nl.

Het totaalbedrag voor de huur dient, een week voor aankomst, overgemaakt te zijn op bankrekening NL71ABNA0510336167 (BIC: ABNANL2A) o.v.v. huur boshut Clinge en de gewenste datum.

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Nieuws en blogs