Over de excursie

Onder begeleiding van een deskundige gids wandel je in ongeveer 1,5 uur bijna 3 kilometer over het buitendijks gelegen plankierpad en het ruigenlaarzenpad. Tijdens deze excursie vertelt de gids je de meest bijzondere verhalen over de geschiedenis, geologie, flora en fauna van het Verdronken land van Saeftinghe.

Deze excursie is aan te raden als je voor het eerst Saeftinghe bezoekt en je het leuk vindt om je wat meer te verdiepen in die achtergrond.

Houd je meer van het échte avontuur? Bekijk dan de uitdagende excursie ‘Struinen door geulen, slikken en schorren’. Kom je met je kinderen? Dan is de ‘Ruige Laarzen Route 8+’ excursie een leuk alternatief.

Plankierpad Saeftinghe

Belangrijke info

  • Niveau: gemiddeld. Basis (wandel)conditie is voldoende. Meenemen van kinderen in draagzak/buggy is niet toegestaan. Minimale leeftijd om deel te nemen is 8 jaar. Niet geschikt voor een rolstoel
  • Schoeisel: goed passende hoge laarzen of stevige goed aan te snoeren schoenen zijn vereist (niet vasttapen) 
  • Kleding: je kleding kan vies worden, dus neem schone kleding mee voor na de excursie. Stem je kleding af op het weer
  • Overige tips: neem voldoende drinken mee (geen alcohol en afval mee naar huis) en bij zonnig weer hoofdbedekking en zonnebrandcrème
  • Lees voor je boeking en bezoek de algemene voorwaarden voor excursies.
Saeftinghe plankierpad - excursie Verdronken vehalen

Tarieven

Volwassenen €10 p.p. Kinderen 8 tot 16 jaar €5 p.p. (inclusief gratis toegang tot de expositie).

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt het donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.
 

Een zeer interessante manier om écht kennis te maken met Het Verdronken Land van Saeftinghe. De bijzondere verhalen van de gids brengen dit gebied nóg meer tot leven.
JOSÉ
plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Verdronken Verhalen van Saeftinghe

Normaal tarief

Volwassenen €10,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €5,00 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €5,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Kies een datum
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.