Organisatie

De werkorganisatie van Het Zeeuwse Landschap bestaat uit 7 afdelingen en ongeveer 45 betaalde medewerkers, met aan het hoofd een directeur/bestuurder. Samen met de hoofden van de afdelingen vormt die het Management Team.

De afdelingen Ecologie en Kwaliteitszorg, Communicatie en het Stafbureau werken hoofdzakelijk vanuit het kantoor in Wilhelminadorp. Ook de Administratie en het Secretariaat zetelen daar. De districten Noord en Zuid hebben elk vestigingen binnen hun werkgebied; een combinatie van kantoor en werkschuur, van waaruit het beheerwerk wordt gecoöordineerd en uitgevoerd.

De medewerkers zorgen er met z'n allen voor dat de ambities van Het Zeeuwse Landschap worden waargemaakt. Ze worden daarin bijgestaan door de Raad van Toezicht, de Raad van Advies en de Natuurwetenschappelijke Adviescommissie, elk met hun eigen taak en bevoegdheid.

Kijk hier voor een schematische weergave van de organisatiestructuur.

Meer weten?
In de volgende documenten kunt u meer lezen over onze uitgangspunten, werkwijze en resultaten:
Statuten Stichting Het Zeeuwse Landschap
Beleidsplan 2019-2023
Jaarverslag 2019

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring