Terug naar de jaren '30

Hoeve Van der Meulen is een gerestaureerde historische boerderij in de Zak van Zuid-Beveland. Hier komen cultuur, erfgoed en natuur samen. De boerderij is ingericht zoals het er uitgezien moet hebben rond 1930. Op de omliggende landerijen wordt boerenlandnatuur van weleer teruggebracht. Zo zijn er kleine akkertjes, akkerranden, drinkpoelen en hagen.

Tijdens deze 2,5 uur durende excursie krijgen de deelnemers een kijkje in het woonhuis en maken een rondgang over de omliggende landerijden.
Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden.

Het is mogelijk om ter plekke, bijvoorbeeld na afloop, koffie te drinken met gebak. Hiervoor geldt wel een minimum van 10 personen. Neem hiervoor contact op met Mart en Marian de Bruijne, telefoon 06-53866480.

Let op: honden zijn tijdens de excursie niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren, via onderstaand formulier.
Max. 30 deelnemers, vol=vol.

Adres
Zuidweg 30, 4444 ND ’s-Heer Abtskerke

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Dit bedrag graag contant en gepast betalen aan de gids. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen!

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wil je met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring