Wilgen knotten in de Yerseke Moer

LandschappenNL

LandschappenNL is de koepelorganisatie van alle provinciale Landschappen en de provinciale Landschapsbeheer organisaties. Zij behartigen de gezamenlijke belangen en dragen bij aan landelijke zichtbaarheid van de 19 provinciale organisaties. Tezamen hebben deze provinciale organisaties een achterban van ruim 304.000 donateurs en leden en bijna 73.000 vrijwilligers. En beheren ze ruim 115.000 hectare aan beschermde natuur en ruim 800 monumenten (bron: impactcijfers 2022).

Meer LandschappenNL

Wisent in Slikken van de Heen

De Zeeuwse Natuur

De Zeeuwse Natuur is een samenwerkingsverband met diverse Zeeuwse natuurorganisaties: Het Zeeuwse Landschap, Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Nationaal Park Oosterschelde, IVN Natuureducatie, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Geopark Schelde Delta en Provincie Zeeland. Hierin wordt samengewerkt op het gebied van natuurbeleving en – educatie, projecten en vrijwilligers. Communicatie en campagnes worden uitgevoerd in samenwerking met Zeeland Visit. 

Naar Natuurinzeeland

Bovenaanzicht Hoeve van der Meulen

Buitenleven Vakanties

LandschappenNL, waar Het Zeeuwse Landschap onderdeel van is, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer verhuren vakantiewoningen bij Buitenleven Vakanties, een aanbieder van bijzondere vakantiewoningen in de natuur. De 2 appartementen in monumentale Hoeve van der Meulen in ’s Heer Abtskerke zijn los of tesamen te huur voor een weekend, midweek of week. 

Boek je verblijf