Over de route

Deze struinroute door de Yerseke Moer is open van 15 juli tot 15 oktober en voert je tot midden in het moerneringslandschap. De rest van het jaar is deze route gesloten om broedende en overwinterende vogels niet te verstoren. 

De route van 3,2 kilometer staat aangegeven met paaltjes en is onverhard. Onderweg geven tekstpaneeltjes uitleg, onder andere over de moernering in de Middeleeuwen, zilte vegetatie, hollestelle en bunkertjes.  

De route is niet verhard en kan drassig zijn, trek goede schoenen of laarzen aan! 

Route op de kaart

Yerseke Moer route

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied, gebruik van barbecue of open vuur, metaaldetectie en magneetvissen etc.  

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!