Over de route

De route loopt door het duinlandschap van Neeltje Jans en onderweg kom je langs een slufter met prachtige zilte vegetatie en een meertje waar meeuwen badderen en drinken. Dit is goed te overzien vanachter een kijkscherm. In het voorjaar is het een waar concert van nachtegalen en in de herfst doen duizenden spreeuwen zich te goed aan de bessen van de duindoorns, vlier en braam. De route eindigt op een prachtig stuk van het Noordzeestrand.

Route op de kaart

new

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied, gebruik van barbecue of open vuur, metaaldetectie en magneetvissen etc.  

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!