Over de route

In Aardenburgse Havenpolder Zuid loopt een wandelpad van ruim 2 km, grofweg van Bordeelschans naar Olieschans (aan de overkant van de weg). En je mag hier, ook buitenom dit pad, lekker rondstruinen. 

In Aardenburgse Havenpolder Noord loopt een slingerende palenroute die de Hannekenswerveweg verbindt met de Oosthavendijk. Zo is een mooi ommetje te maken vanuit Draaibrug van zo'n 2,5 kilometer. Iets verderop aan de Oosthavendijk/Isabellapolder is een insteek gecreëerd, waar je via een kort wandelpaadje (50 m) bij een kijkscherm komt. Daar heb je uitzicht op een zoetwaterplas met diverse watervogels. 

Route op de kaart

new

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied, gebruik van barbecue of open vuur, metaaldetectie en magneetvissen etc.  

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!