Over de route

De Driehoek, een stukje van de Yerseke Moer, is een waterrijk gebied, waar altijd wel vogels aanwezig zijn. In het najaar en winter zie je hier de roodkleurende zeekraal, overwinterende ganzen en eenden. In het voorjaar kun je, als je goed oplet, weidevogels met kuikens zien.

De route van 2,6 kilometer voert over de openbare verharde weg. De route is niet gemarkeerd. Houd de hond aan de lijn. Er kunnen auto's rijden, al is het er niet druk. 

Route op de kaart

new

Startpunt

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied of gebruik van barbecue, open vuur etc.  

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!