Over de excursie

Deskundige gidsen nemen je mee in het niet vrij toegankelijke deel van het natuurreservaat. Je maakt kennis met de rijke natuur en geschiedenis van het grootste brakwaterschor van Europa.  

De gids neemt je drie uur mee door dit 36 km² grote oerlandschap en je ervaart een, voor Nederland en België, uniek wildernisgevoel. Je wandelt over schorren, waadt door getijdengeulen en geniet ondertussen van het landschap, de flora, fauna en de verhalen die de gids vertelt. 

Minimale leeftijd om aan deze tocht te kunnen deelnemen is 10 jaar. Een wandelstok is aan te bevelen. Deze zijn ook te huur in het bezoekerscentrum voor €2,-.  

Wij vragen je om van tevoren de algemene voorwaarden te lezen en na te leven. 

Mensen kijken door verrekijker

Tarieven

Volwassenen €12,00 p.p., kinderen van 10 tot 16 jaar €6,00 p.p. 

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt het donateursnummer op je donateurspas. 

 

Het was een spannende en inspannende tocht door een uniek, weids, ruig en prachtig natuurgebied.
Caaarooo
Blog over uitstapjes, reizen en wandelen

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.