Over de excursie

Een ervaren gids neemt jou en je (klein)kinderen mee door de duinen, over het strand en door een stukje schorlandschap. Stenen, haaientanden, schelpen... je vindt het hier allemaal. Ontdek de zilte Zeeuwse Natuur van Het Zwin!

Het is aan te raden om laarzen te dragen of in de zomer gymschoenen die nat/vies mogen worden. En neem je verrekijker mee om naar de kustvogels te kijken. 

Tarieven

Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. 

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt het donateursnummer op je donateurspas. 

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

20 plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Familiewandeling het Zwin

Normaal tarief

Volwassenen €6,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3,00 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Nog 20 plaatsen beschikbaar
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.