Over de route

Geniet van de groene rand van Noord-Beveland op de fiets tijdens deze fietsroute langs de Inlagen van Noord-Beveland. Loop, voordat je gaat fietsen, eerst even naar de kijkhut, in inlaag Keihoogte, voor een prachtig uitzicht op de waterplas in de inlaag. Stap op de fiets en ontdek het natuurgebied ‘Kiehoogte’ en verschillende inlagen. Spot bruinvissen en bekijk vogels op de vogelbroedeilanden. Onderweg kun je moerasvarens, wilde orchideeën en diverse steltlopers en broedvogels tegenkomen. Geniet van het fenomenale uitzicht van het entreepunt van het Nationale Park de Oosterschelde en rust uit in het pittoreske Colijnsplaat.

Route op de kaart

new

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied, gebruik van barbecue of open vuur, metaaldetectie en magneetvissen etc.