Over de ronde

Op zaterdag 26 oktober, in de herfstvakantie, is het weer tijd voor De Ronde van Oranjezon! Een wandeltocht voor de hele familie langs posten met allerlei leuke info over de natuur in dit rijk gevarieerde duingebied. Je hoort, ziet, voelt en ruikt de natuur!

Je maakt kennis met de boswachter, onderwaterleven, paddenstoelen, planten, libellen, 'dood doet leven' en nog veel meer. Terra Maris organiseert een leuke kinderactiviteit. Bij iedere post krijg je een stempel op je stempelkaart, die aan het einde ingewisseld kan worden voor een leuk aandenken. Super leuk én leerzaam! 

De tocht is ongeveer 3,5 kilometer lang. Door het ruige karakter is het terrein is niet geschikt voor kinderwagens. 

Je kan tussen 11.00 en 14.30 starten met de ronde. 

Kinderen krijgen uitleg over geweien

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3- p.p.  
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap nemen gratis deel en kunnen twee kinderen tot 16 jaar meenemen.  Je vindt je donateursnummer op je donateurspas. Meld je van tevoren aan

plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Ronde van Oranjezon

Normaal tarief

Volwassenen €6,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3,00 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Kies een datum
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied, gebruik van barbecue of open vuur, metaaldetectie en magneetvissen etc.  

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.