Over de excursie

Vroege Vogels opgelet! Ontdek het prachtige natuurgebied Oranjezon bij zonsopgang en ervaar hoe de natuur om je heen ontwaakt. Zangvogels staan centraal in deze unieke ochtendexcursie. Je hoort zeker een nachtegaal...

Oranjezon is een voormalig waterwingebied en een gevarieerd natuurgebied waar de paden zich met hoogteverschillen slingeren door de duinen, duingraslanden, struwelen, loof- en naaldbos.

De excursie duurt tussen de 2 en 2,5 uur. Trek stevige schoenen aan en neem je verrekijker mee! 

Boomleeuwerik

Tarieven

Volwassenen: € 7,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3,50- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.