Over de excursie

Je wandelt anderhalf tot twee uur met een gids over het aangelegde plankierpad en het ruigenlaarzenpad. Tijdens de wandeling vertelt de gids je van alles over de geschiedenis, geologie, flora en fauna van het Verdronken land van Saeftinghe. Je leert van alles over het gebied terwijl het water opkomt. Wil je nog meer weten? Breng dan een bezoek aan het bezoekerscentrum. 

Draag laarzen of goed aan te snoeren schoenen. Neem schone kleding mee voor na de excursie. Je kleding kan vies worden. 

Deze wandeling is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar.  Deelnemers zijn verplicht kennis te nemen van de algemene voorwaarden en deze als zodanig na te leven. 

Kinderen lopen met laarzen door de modder

Tarieven

Volwassenen €8,00 p.p. Kinderen tot 16 jaar €4,00 p.p.  

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt het donateursnummer op je donateurspas. 

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.