Over de excursie

Op deze tocht mogen kinderen vanaf 9 jaar mee en het is daarom iets minder zwaar dan de gebruikelijke excursies. De gids vertelt onderweg van alles over het gebied en de kinderen mogen onderweg hun eigen Saeftinghe-natuurschilderijtje maken.

De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en na de wandeling staat er in het bezoekerscentrum koffie/thee/limonade met een kleine versnapering voor je klaar. Draag stevige, oude schoenen die vies mogen worden; laarzen kan natuurlijk ook.

Breng voor of na de excursie een bezoek aan de expositie. Het Bezoekerscentrum Saeftinghe neemt je mee door het unieke natuurgebied. Je maakt er kennis met de natuur, het landschap, de rijke geschiedenis, en bovenal met de wijdse ruimte van het schorrelandschap dat Saeftinghe kenmerkt. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen, waaronder een (animatie)boot die ze over de Westerschelde kunnen sturen.

Wij vragen je om van tevoren de algemene voorwaarden te lezen en na te leven. 

kinderen in Saeftinghe

Tarieven

Volwassenen €15,00 p.p., kinderen tot 16 jaar €7,50 p.p., incl. koffie/thee/limonade en versnapering

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.