Over de excursie

Oranjezon is een perfecte plek om nu de vele unieke paddenstoelsoorten te ontdekken. Tijdens deze wandelexcursie ga je onder leiding van een ervaren en enthousiaste paddenstoelen-expert op zoek naar deze herfstverschijnselen. Je zult aangenaam verrast zijn. Niet alleen door de vele kleuren, vormen en zelfs geuren, maar ook door de vaak bijzondere namen. Leuk voor het hele gezin!

Prachtvlamhoed

Tarieven

Volwassenen: € 7,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3,50- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Paddenstoelen spotten in Oranjezon

Normaal tarief

Volwassenen €7 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3,50 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3,50 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Kies een datum
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!