Over de excursie

Dit belooft een leuke, leerzame ochtend door de slikken en schorren van Rumoirt te worden! We verzamelen op de parkeerplaats van de Eendenkooi waarna we onze weg vervolgen naar Rumoirt. 

De gids vertelt over de natuur en voert je via de schapenpaadjes door de Zeeuwse geschiedenis van dit fascinerende gebied. We ronden de wandeling af met de Oosterscheldebingo en een leuke boek-prijs!

Bij terugkomst is er bij de Eendenkooi koffie met een kooikersgebakje en voor de kinderen een sapje met versnapering. Je kunt de expositie bekijken, er is een filmpresentatie en in de kapschuur is een verkooppunt met biologische producten.

Draag laarzen en bedekkende kleding die vies mogen worden. 

Zeekraal en zulte op de Rumoirtschorren

Tarieven

Volwassenen €10,00 p.p., kinderen (vanaf 8 jaar)  €5,00 p.p. 

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas. 

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!