Over de excursie

Het planten- en dierenrijk is in de herfst ontzettend dynamisch. Dieren bereiden zich voor op de winter, de bomen verkleuren en de paddenstoelen schieten de grond uit. De herfstkleuren in Oranjezon zijn een belevenis om niet te missen.   

Oranjezon verkleurd, zomergasten verdwijnen en wintergasten komen het land weer binnen en dieren verzamelen voedsel voor de winter. Het is herfst. De gids vertelt je, tijdens de 2,5 uur durende wandeling, verhalen over de historie van het gebied, over de dieren die hier leven en de planten en bomen die er groeien.   

Oranjezon biedt alles wat een natuurliefhebber zich kan wensen. Wandelend van land richting zee kom je bos, struweel en duingrasland tegen.   

Oma loopt met twee kleinkinderen door Oranjezon

Tarieven

Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.