Over de excursie

In de loop der eeuwen zijn de mogelijkheden van Oranjezon op verschillende manieren benut. Dat heeft zijn sporen nagelaten. Van konijnenwarandes via waterwinning naar een dynamisch en gevarieerd landschap vol zeldzame flora en fauna.
Al lopend door (en aan de hand van) het landschap wordt het hele verhaal verteld door gids Christien.

Controleer na je bezoek goed op teken.

Groep mensen loopt door Oranjezon

Tarieven & tijden

Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. De bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert muntgeld en je kan er pinnen. 
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. 

Starttijd
De excursie start om 10.00. 

Aanmelden Geschiedenis van Oranjezon

Datum en aantal personen
Je gegevens
Titel

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.