Over de excursie

Vroege Vogels opgelet! Ontdek het prachtige natuurgebied Slikken van de Heen bij zonsopgang en ervaar hoe de natuur om je heen ontwaakt. Zangvogels staan centraal in deze unieke ochtendexcursie. Vergeet je verrekijker niet. 

De Slikken van de Heen, een voormalig getijdengebied, is nu een prachtige wildernis met zoetwater. Grote grazers zorgen voor een open en gevarieerd landschap waarin prachtige doorkijkjes afgewisseld worden met dichte bosschages. De voormalig getijdengeulen zorgen voor robuustheid in het terrein wat de excursie tot een ware ontdekkingstocht maakt.  

Het gebied kan er nat zijn dus draag goede waterdichte schoenen of laarzen.

Zeearend

Tarieven

Volwassenen: € 7,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3,50- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt het donateursnummer op je donateurspas. 

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Vroege Vogelexcursie

Normaal tarief

Volwassenen €7,00 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3,50 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3,50 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Kies een datum
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!