2
april

Op zoek naar fossielen in Het Zwin!

•  Begint om 10:00

Voor het vinden van eeuwenoude fossielen ben je in Het Zwin aan het juiste adres. Ga samen met een fossielendeskundige terug in de tijd en vind je eigen fossielen!

Deze 2,5 uur durende excursie start met een presentatie door de fossielendeskundige. Hij leert je waar je op moet letten tijdens deze bijzondere zoektocht. Met deze kennis op zak ga je op het strand zelf op zoek naar je eigen fossielen! Stenen, haaientanden, schelpen... je vindt het hier allemaal.

Tip: het is aan te raden om laarzen te dragen of gymschoenen die nat/vies mogen worden.

Let op: honden zijn niet toegestaan tijdens de excursie.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk donderdagmiddag voorafgaand aan de excursie via onderstaand aanmeldingsformulier.

Startpunt
Strandpaviljoen De Zeemeeuw.
Parkeren kan bij het Zwin Infopunt aan de G. van Hoekestraat 2, 4525 NH Retranchement. Het infopunt met parking ligt aan de rand van Cadzand-Bad, richting Retranchement. Volg vanaf hier de borden naar De Zeemeeuw. Een betonnen pad leidt vanaf de parking naar het strandpaviljoen.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Dit bedrag graag contant en gepast betalen aan de gids. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap  kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen!

Aanmelden

Vermeld hier uw donateursnummer (te vinden op uw pasje) of, voor niet-donateurs, 'nvt'

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring