Over de excursie

Beleef Oranjezon-Oost is een afwisselende excursie via de Parnassia route, door bloemrijke duinvalleien, langs 'dood doet leven' naar het Groene Strand waar we op zoek gaan naar natuurlijke aanspoelsels. Tweederde van de route leidt je door het natuurgebied en eenderde over het strand. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. 

De gids vertelt je verhalen over de historie van het gebied, over de dieren die hier leven en de planten en bomen die er groeien.

Duinen Oranjezon

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

0 plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Beleef Oranjezon-Oost

Normaal tarief

Volwassenen €6 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Deze datum is niet meer beschikbaar
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!