Volg ons op Facebook en LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief die ca. 8 x per jaar verschijnt.

Dit kun je hier doorgeven. Als je hulp nodig hebt, kun je tijdens kantooruren bellen met 0113-569110. Dank voor je steun tot nog toe!

Dat kan gebeuren, geen probleem. Je kunt hier een nieuw exemplaar aanvragen. 

Ben je al donateur en wil je overstappen van jaarlijks overschrijven naar machtigen? Dat kan eenvoudig door hier je gegevens, gewenste bedrag en periode in te vullen. Houd je donateursnummer bij de hand.  

Wil je donateur worden? Vul hier je gegevens in, het gewenste bedrag en periode. Met het versturen machtig je Het Zeeuwse Landschap voor de incasso. Je ontvangt hiervoor een bevestiging. In geval van een jaarincasso melden we vooraf wanneer dit gaat plaatsvonden. Een incasso kan alleen doorgaan bij voldoende saldo op je betaalrekening.

Wil je overstappen van fysiek magazine naar een digitale versie? Of andersom? Dat regel je eenvoudig hier.

Dit soort gegevens kun je hier aanpassen.

Dit is eenvoudig hier aan te passen. Je ontvangt daarna een bevestiging.

Dit is eenvoudig hier aan te passen. Je ontvangt daarna een bevestiging.

Dat is ook mogelijk! Voor een eenmalige gift kun je hier terecht. Toch liever zelf overmaken? Dat kan op rekeningnummer ABN/Amro IBAN NL71ABNA0510336167.

Alle donateursvoordelen, waaronder het gratis kwartaalmagazine ZEEUWS LANDSCHAP en korting op excursies en activiteiten, vind je hier. Als je donateur wordt kies je zelf heel eenvoudig jouw gewenste bedrag en periode voor incasso.

Wij hebben beperkte mogelijkheden voor het lopen van een stage (oriëntatie/mbo/hbo) met name in veldbeheer. Overige aanvragen kun je versturen naar vacatures@hetzeeuwselandschap.nl onder vermelding van o.a. periode, opleiding, inhoud stage en gewenste locatie. Wij streven ernaar binnen 2 weken te reageren.

Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact je op en proberen, in overleg, de reden voor de klacht bij je weg te nemen.

De algemene voorwaarden lees je hier

De privacy voorwaarden lees je hier

Leuk dat je dit overweegt. Hier lees je alles over de verschillende soorten vrijwilligerswerk die er mogelijk zijn, wat ons vrijwilligersbeleid is, de ervaringen van onze vrijwilligers zelf en hoe je met onze vrijwilligerscoördinator in contact kunt komen.