Over de excursie

Deze excursie organiseren we samen met Vogelwerkgroep Walcheren en het Polderhuis in Westkapelle.
Tijdens de wandeling (circa 2 uur) neemt een ervaren gids je mee naar dit vogelrijke natuurgebied. Het is een pleisterplaats voor doortrekkende vogels op weg naar het noorden/zuiden. Naast de reguliere vogels wordt er ook weleens een schaarse soort gespot, in de winter zou dat zomaar de fraaie Roodhalsgans kunnen zijn.
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar.
  • Mindervaliden zijn welkom (de afstand is ongeveer 5 km).
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Benodigdheden: een verrekijker, winddichte jas en goede wandelschoen (laarzen bij nat weer). Een vogelgids is verkrijgbaar in de museumwinkel van het Polderhuis voor €4,99.
Rietzanger

Tarieven & tijden

Kosten: € 6 per persoon, kind 6 t/m 12 jaar € 3 per kind (min. 4 en max. 15 deelnemers).

Starttijd
De excursie start om 9:00 uur.

Aanmelden

Wil je graag mee met deze bijzondere excursie? Meld je dan aan (minimaal 2 dagen van te voren) via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118 - 570 700. Betaling vooraf bij het Polderhuis Museum. Via een Tikkie of betaalverzoek is ook mogelijk. Na betaling krijg je verdere informatie over de startlocatie.

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.