Schenkingen en giften aan Het Zeeuwse Landschap worden zeer gewaardeerd! Je bijdrage kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor grondaankoop, renovatie van erfgoed of om extra voorzieningen te realiseren, zoals wandelroutes of uitkijkpunten.

Periodieke giften
Periodieke giften die worden vastgelegd voor een periode van 5 jaar, komen in aanmerking voor belastingaftrek. Een dergelijke schenking kan tegenwoordig eenvoudig tussen Het Zeeuwse Landschap en de schenkende partij worden vastgelegd met een schriftelijke overeenkomst. Op de website van de Belastingdienst vind je hiervoor het juiste formulier.

Keurmerk 
Stichting Het Zeeuwse Landschap draagt de door de belastingdienst toegekende ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen. Dat betekent onder meer dat wij zijn vrijgesteld van erf- en schenkingsbelasting. Een erfenis, legaat of schenking komt dus volledig ten goede aan Het Zeeuwse Landschap.

Eenmalige gift 
Wil je liever een eenmalige gift doen? Dat regel je hier heel eenvoudig.

Nalatenschap of grotere schenking 
Overweeg je om ons werk te steunen met een grotere schenking of nalatenschap? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je voor een passende bestemming.

Heggenreservaat Arnemuiden met zonsopkomst