Over de excursie

In de vakantie struint jong en oud door de Slikken van de Heen. Trek je laarzen aan en volg de gids die alles weet te vertellen over dit gebied en over de dieren die er leven, zoals konikpaarden, rode geuzen en natuurlijk de wisenten. En als je heel veel gelukt hebt, dan kom je ze misschien wel tegen! 

Tijdens de tocht van 2 uur wordt er regelmatig gestopt wat te vertellen. Door het ruige karakter van het gebied is het niet geschikt voor kinderwagens. 

Het gebied kan er nat zijn dus draag goede waterdichte schoenen of laarzen. 

Groep mensen bij het kijkscherm van de slikken van de heen

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3,- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. Je vindt het donateursnummer op je donateurspas. 

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

10 plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Struinen met de hele familie

Normaal tarief

Volwassenen €6 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Nog 10 plaatsen beschikbaar
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen!