Over de excursie

De lente is een toptijd voor de natuur. De gebieden zitten vol met zingende zomervogels, de eerste weidevogels hebben jongen en alles staat in bloei. De natuur piekt, waardoor al je zintuigen worden geprikkeld. De perfecte tijd om op excursie te gaan met de hele familie! 

Oranjezon biedt alles wat een natuurliefhebber zich kan wensen. Wandelend van land richting zee kom je bos, duinvalleien en duingrasland tegen.  

De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Er wordt regelmatig gestopt om wat te vertellen. Door het ruige karakter van het landschap is de wandeling niet geschikt voor kinderwagens. 

Grazende konikpaarden

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

Excursie niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor deze excursie
Bekijk alle excursies

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.