Veelgestelde vragen over donateurschappen

Alle donateursvoordelen, waaronder het gratis kwartaalmagazine ZEEUWS LANDSCHAP en korting op excursies en activiteiten, vind je hier. Als je donateur wordt kies je zelf heel eenvoudig jouw gewenste bedrag en periode voor incasso.

Dat is ook mogelijk! Voor een eenmalige gift kun je hier terecht. Toch liever zelf overmaken? Dat kan op rekeningnummer ABN/Amro IBAN NL71ABNA0510336167.

Dit is eenvoudig hier aan te passen. Je ontvangt daarna een bevestiging.

Dit is eenvoudig hier aan te passen. Je ontvangt daarna een bevestiging.

Dit soort gegevens kun je hier aanpassen.

Wil je overstappen van fysiek magazine naar een digitale versie? Of andersom? Dat regel je eenvoudig hier.

Ben je al donateur en wil je overstappen van jaarlijks overschrijven naar machtigen? Dat kan eenvoudig door hier je gegevens, gewenste bedrag en periode in te vullen. Houd je donateursnummer bij de hand.  

Wil je donateur worden? Vul hier je gegevens in, het gewenste bedrag en periode. Met het versturen machtig je Het Zeeuwse Landschap voor de incasso. Je ontvangt hiervoor een bevestiging. In geval van een jaarincasso melden we vooraf wanneer dit gaat plaatsvonden. Een incasso kan alleen doorgaan bij voldoende saldo op je betaalrekening.

Dat kan gebeuren, geen probleem. Je kunt hier een nieuw exemplaar aanvragen. 

Dit kun je hier doorgeven. Als je hulp nodig hebt, kun je tijdens kantooruren bellen met 0113-569110. Dank voor je steun tot nog toe!

Volg ons op Facebook en LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief die ca. 8 x per jaar verschijnt.

Veelgestelde vragen over activiteiten

Daar is nagenoeg altijd toestemming voor nodig. Hier lees je in welke gevallen dit geldt en hoe je toestemming kunt aanvragen. Doe dit in ieder geval minimaal 4 weken voor de start van de inschrijving! 

Activiteiten waar GEEN toestemming voor gegeven zal worden: met drones vliegen, nachtactiviteiten, bijv. wandeling of dropping, overnachten in het gebied, gebruik van barbecue of open vuur, metaaldetectie en magneetvissen etc.  

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.

In Het Verdronken Land van Saeftinghe zijn het Plankierpad en de Ruige Laarzen Route vrij toegankelijk. Maar bekijk de getijdentabel altijd voorafgaand aan je bezoek. Bij springtij zijn deze routes niet toegankelijk. Betreden is altijd op eigen risico.

Algemene veelgestelde vragen

Een overzicht en toelichting op onze diverse standpunten lees je hier.

Neem hier een kijkje of en welke vacatures er zijn.

Wij hebben beperkte mogelijkheden voor het lopen van een stage (oriëntatie/mbo/hbo) met name in veldbeheer. Overige aanvragen kun je versturen naar vacatures@hetzeeuwselandschap.nl onder vermelding van o.a. periode, opleiding, inhoud stage en gewenste locatie. Wij streven ernaar binnen 2 weken te reageren.

Leuk dat je dit overweegt. Hier lees je alles over de verschillende soorten vrijwilligerswerk die er mogelijk zijn, wat ons vrijwilligersbeleid is, de ervaringen van onze vrijwilligers zelf en hoe je met onze vrijwilligerscoördinator in contact kunt komen.

De privacy voorwaarden lees je hier

De algemene voorwaarden lees je hier

Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact je op en proberen, in overleg, de reden voor de klacht bij je weg te nemen.