Over de excursie

Na een dijkdoorbraak, ruim honderd jaar geleden, nam de natuur hier de regie. Dit was het begin van De Verdronken Zwarte Polder zoals we die nu kennen: een zandig schor, door een hoog duin begrensd van de Westerschelde. Landinwaarts zijn de duinen begroeid met struweel. 

Tijdens deze 2,5 durende wandelexcursie neemt een ervaren gids je mee langs het strand, duin, schor en struweel. Laat je verrassen door de vele plant- en vogelsoorten die hier te bewonderen zijn en door de inspirerende verhalen van onze gids, die dit gebied kent als geen ander. 

Wandelen in de Verdronekn Zwarte Polder

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

13 plaatsen beschikbaar volgeboekt Kies een datum

Aanmelden Zomeravondwandeling door de Verdronken Zwarte Polder

Normaal tarief

Volwassenen €6 p.p.
Kinderen tot 16 jaar €3 p.p.

Kortingstarief donateurs

Volwassenen €3 p.p.
Kinderen tot 16 jaar gratis
1
Aanmelden
2
Samenvatting
3
Betalen
Datum en aantal personen
Nog 13 plaatsen beschikbaar
Je gegevens

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.