Kado-donateursschap

Geef een donateurschap kado!

Het Zeeuwse Landschap heeft al veel bereikt. Maar het werk is nooit af. Natuurgebieden worden aangekocht, de natuur moet zich in de gebieden kunnen ontwikkelen, er zijn allerlei voorzieningen gewenst en de gebieden hebben onderhoud nodig.
Maak iemand anders donateur en steun zo ons werk. Een origineel kado!

Hoe werkt het?

U kunt onderstaand formulier invullen. U ontvangt van ons een rekening.
Het kado-donateurschap kost € 22,50. Desgewenst kunt u uw kado aanvullen met één van onze boeken of de jaarkaart voor Museum Terra Maris. De ontvanger krijgt van ons een welkomstbrief en onder andere vier keer per jaar het magazine.
Het donateursschap stopt automatisch na een jaar, tenzij de ontvanger besluit om het te verlengen.
U kunt ook aangeven of u een kado-kaart wilt ontvangen om zelf aan de ontvanger te geven. Vraag in dat geval minimaal een week tevoren de kado-kaart aan, of neem even telefonisch contact met ons op (0113-569110)! U kunt hier ook zelf een kadokaart downloaden en printen om te geven.

Als dank voor uw steun, krijgt de ontvanger van ons:

- Ieder kwartaal het full-colour magazine ZEEUWSLANDSCHAP

- Een donateurspas, die het volgende biedt voor de ontvanger en 3 huisgenoten:

  • Gratis deelname aan onze reguliere excursies

  • Korting op thema-excursies, ook in het Verdronken Land van Saeftinghe!

  • € 10,- korting bij het boeken van een groepsexcursie

  • Gratis toegang tot natuurgebied Oranjezon

  • Gratis toegang tot Bezoekerscentrum Saeftinghe

  • 25% korting op de entree van museum Terra Maris. Voor € 25,- extra bestelt u er een jaarkaart (4 personen) bij, waarmee de ontvanger jaarrond het museum, de wisseltentoonstellingen en de prachtige landschapstuin kan bezoeken!

  • Korting op diverse eigen uitgaven

  • En nieuwe donateurs verwelkomen we met aantrekkelijke kortingen op 'Uit de Kunst'; een boek over hedendaagse landschapsschilders in Zeeland en 'Kiek Zeeland'; een reisgids vol natuurtips. U kunt er ook voor kiezen deze boeken voor uzelf te bestellen.

Ja, ik geef een donateursschap kado

Mijn gegevens zijn:

In verband met de hoge portokosten is het helaas niet mogelijk om het tijdschrift op papier te ontvangen op een adres buiten Nederland. Kiest u alstublieft voor digitaal.
Op dit e-mailadres versturen wij de inlogcode voor ZEEUWSLANDSCHAP. Vul hier 'n.v.t.' in als u hebt gekozen voor de papieren versie.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring