Schenkingen

Giften en schenkingen aan Het Zeeuwse Landschap worden zeer gewaardeerd!
Je bijdrage kan bijvoorbeeld worden gebruikt om extra voorzieningen te realiseren, zoals bankjes langs wandelpaden of kijkschermen bij vogelrijke gebieden.

Periodieke giften die worden vastgelegd voor een periode van 5 jaar, komen in aanmerking voor belastingaftrek. Een dergelijke schenking kan tegenwoordig eenvoudig tussen Het Zeeuwse Landschap en de schenkende partij worden vastgelegd met een schriftelijke overeenkomst. Op de website van de Belastingdienst vind je hiervoor het juiste formulier.

Stichting Het Zeeuwse Landschap draagt de door de belastingdienst toegekende ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen. Dat betekent onder meer dat wij zijn vrijgesteld van erf- en schenkingsbelasting. Een erfenis, legaat of schenking komt dus volledig ten goede aan Het Zeeuwse Landschap.

Overweeg je om ons werk te steunen met een grotere schenking of nalatenschap?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met je voor een passende bestemming.

Samen zorgen we voor het Zeeuwse landschap!

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring