Vacatures bij Het Zeeuwse Landschap

= De vacatures zijn gesloten =

We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken: een medewerker financiën & control, een medewerker communicatie & projecten en een medewerker terreinbeheer & vastgoed.

Het Zeeuwse Landschap ontvangt in principe continue beheersubsidies en fondsen voor het verwerven van gronden en erfgoed. In toenemende mate krijgen we ook te maken met projecten met een bepaalde duur. Deze transitie heeft consequenties voor ons financiële beheersingssysteem. Om deze transitie samen vorm te geven en in goede banen te leiden, zijn wij op korte termijn op zoek naar een medewerker financiën en control.

Van de projecten waarin wij participeren vormt communicatie een belangrijk onderdeel. Daarnaast hebben wij de ambitie om flinke stappen te zetten in onze algehele online communicatie. We zoeken een medewerker communicatie en projecten, die als spin in het web effectieve projectcommunicatie uitvoert en deze integreert in onze algemene online en offline communicatie.

Voor het duurzaam beheer van terreinen en opstallen zijn wij op zoek naar een medewerker terreinbeheer en vastgoed om onze gronden- en vastgoedportefeuille beheersmatig goed en overzichtelijk op orde te hebben en houden.

Het zijn functies voor minimaal 32 per week, standplaats Wilhelminadorp.

Je kunt reageren tot en met 18 juli 2021.

 

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring