Symposium: Samen op weg naar een natuurinclusieve landbouw

De biodiversiteit in de landbouwgebieden kalft in hoog tempo af, terwijl een gezonde natuur de landbouw juist kan helpen. Tegelijkertijd komen telers in de knel, mede door de schaalvergroting en intensivering van de landbouw, de strakker wordende regelgeving rondom gewasbeschermingsmiddelen en de groeiende effecten van klimaatverandering. Redenen om meer natuurinclusief te gaan werken om deze negatieve ontwikkelingen te kenteren. Stichting Het Zeeuwse Landschap werk samen met verschillende partners aan het project ‘Naar een toekomstbestendige landbouw in Zeeland; van breed naar smal’.

Maandag 6 september wordt er op de Rusthoeve en symposium georganiseerd ‘Samen op weg naar een natuurinclusieve landbouw’. Na aanmelding ontvang je eind augustus de definitieve uitnodiging met het programma. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de maatregelen rondom COVID-19 bepalen we de vorm van het symposium.

Locatie: Rusthoeve, Noordlangeweg 42, 4486 PR in Colijnsplaat

Tijdstip: 17:00 – 20:00 uur

Aanmelding: https://spits-online.nu/platform/7iAux6CkzIr0qnxha2q1

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring