Ruim 11 miljoen voor de provinciale Landschappen

De12Landschappen heeft €11.250.000,- ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. De twaalf provinciale Landschappen zetten dit geld in om natuur en landschap veilig te stellen en beleefbaar te maken.

De provinciale Landschappen zijn de Postcode Loterij en haar deelnemers zeer dankbaar voor deze bijdrage. Het stelt hen in staat natuur aan te kopen, in te richten en recreatiemogelijkheden te realiseren. De12Landschappen is het samenwerkingsverband van de provinciale Landschappen en is sinds 1996 beneficiënt van de in 1989 opgerichte Postcode Loterij.

Het Zeeuwse Landschap is erg blij met deze financiële ondersteuning. Daardoor kunnen we ook in 2015 weer veel doen om natuur, landschap en cultuurhistorie in Zeeland te versterken én bezoekers daarvan mee te laten genieten.

Op maandag 26 januari vond het Goed Geld Gala plaats, het jaarlijkse evenement waar de Postcode Loterij projecten honoreert en vooruitblikt op de toekomst. Op dit gala maakte de loterij bekend dat zij dankzij haar deelnemers dit jaar een recordbedrag van ruim 312 miljoen euro kan schenken aan bijna 100 goede doelen.

Op de foto ontvangt Hank Bartelink, directeur van De12Landschappen, de cheque uit handen van Judith Lingeman (foto Roy Beusker Fotografie)

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring