Nieuwe interim-directeur

Bopp van Dessel is onlangs aangetreden als interim-directeur van Het Zeeuwse Landschap. We zijn blij met zijn komst. Met zijn 25 jaar ervaring in managementfuncties in binnen- en buitenland, bij zowel het bedrijfsleven als maatschappelijk organisaties, kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. De afgelopen 5 jaar is Bopp van Dessel directeur-bestuurder geweest bij ProSea, een stichting die zich richt op maritieme educatie.

De komst van Bopp van Dessel betekent tevens het afscheid van Alexander Bolomey. Onder zijn leiding zijn het afgelopen jaar de vele ontwikkelingen in kaart gebracht waarmee de organisatie te maken heeft. Het gereed komen van Waterdunen, de realisatie van Groot-Saeftinghe, de ontwikkeling van plattelandsnatuur, de druk op de reeds bestaande beheersgebieden door klimaatverandering en de toename van het aantal toeristen vragen het uiterste van de bestaande organisatie. Op basis van deze inventarisatie kan Bopp van Dessel een toekomstbestendige organisatieontwikkeling van Het Zeeuwse Landschap in gang zetten, zodat zij de geformuleerde uitdagingen succesvol het hoofd kan bieden.

 

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring