De excursies gaan weer van start

Vanaf juli staan er weer diverse wandel- en fietsexcursies op het programma. Laat je meevoeren door de prachtige Zeeuwse natuur onder begeleiding van een gids. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, zodat iedereen veilig kan genieten van al het moois dat de Zeeuwse natuur te bieden heeft.
Bekijk het volledige programma

Per eind juni versoepelen de maatregelen rondom groepsgrootte. Hierdoor is het mogelijk om met groepen de natuur in te gaan. Er zijn wel wat spelregels waar we ons aan moeten houden: reserveren is verplicht, de excursie wordt gehouden op 1,5 meter en deelname is niet mogelijk bij griep- of verkoudheidsklachten. Op deze manier kan iedereen veilig genieten van een mooie wandeling of fietstocht.

Het excursieaanbod is zeer divers. Proef de zilte natuur van 't Zwin, ruik het bos van Oranjezon, fiets rond Waterdunen, leer alles over de patrijs in Burghsluis of dwaal door inlagen van Noord-Beveland. Ook zijn er twee nieuwe excursies toegevoegd aan het programma: een wandeling door De Slikken van de Heen, waarbij u misschien wel oog-in-oog komt te staan met een wisent en een fietsexcursie door de Zeeuws-Vlaamse bossen van Clinge en Sint Jansteen.

Voel je van harte welkom in één van onze prachtige natuurgebieden. Bekijk op de website alle mogelijkheden per gebied en vind daar alle informatie over tarieven, duur, kledingadvies en verzamelpunten. Het Zeeuwse Landschap ziet uit naar jouw komst!

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring