Campagne ‘Open voor een Ommetje?’ van start

In het samenwerkingsverband De Zeeuwse Natuur werken de verschillende natuurorganisaties in Zeeland samen om inwoners en bezoekers bewust te maken van de bijzondere en contrastrijke Zeeuwse natuur. Via advertenties op sociale media en posters door heel Zeeland is de natuurcampagne ‘Altijd Open’ al enige tijd te zien. Aanvullend hierop start de social campagne ‘Open voor een Ommetje?’ die je uitnodigt om op pad te gaan en te kiezen voor een originele wandel- of fietsroute. In de buurt of juist eens wat verder weg van de drukte. Bekijk de leukste ommetjes op natuurinzeeland.nl/ommetjes.

Een initiatief van Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Natuurmonumenten, IVN, Staatsbosbeheer, Geopark Schelde Delta, Terra Maris, Nationaal Park Oosterschelde, Het Zeeuwse Landschap en mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring