Boeken

Met de serie Fauna Zeelandica wordt de biodiversiteit van de regio zo breed en uitgebreid mogelijk voor het voetlicht gebracht.
De cultuurhistorie van Zeeland wordt belicht in de uitgaves over Hoeve Van der Meulen, een bijzondere historische boerderij in Zuid-Beveland, en 'Kruisdijkschans, in oude glorie hersteld', over de boeiende geschiedenis van een verdedigingswerk uit de Tachtigjarige Oorlog.
'Uit de Kunst'is een bundeling van de gelijknamige rubriek in ZEEUWSLANDSCHAP, waarin hedendaagse landschapsschilders in Zeeland in woord en beeld aan u worden voorgesteld. En er is de reisgids 'Kiek Zeeland', waarin op een rijtje is gezet wat er allemaal te beleven valt in Zeeland, o.a. in onze natuurgebieden.

Kunst

Hedendaagse landschapsschilders in Zeeland
Prijs €15,-

Fauna Zeelandica

Prijs €19,90 per deel

Cultuurhistorie

Diversen

Waar te koop

Alle uitgaven zijn bij Het Zeeuwse Landschap te bestellen.

Verzendkosten zijn €4,50 voor verzending binnen Nederland en €9,00 voor Europa Zone1.
Bij bestelling van meer dan 1 boek geldt een pakketprijs van €7,25 voor verzending binnen Nederland (tot 10 kg) en €13,00 voor Europa Zone1 (tot 2 kg).

Bestelwijze
Maak het juiste bedrag (prijs boek(en) plus verzendkosten) over naar bankrekeningnummer IBAN: NL71ABNA0510336167, BIC: ABNANL2A t.n.v. Stichting Het Zeeuwse Landschap, onder vermelding van de titel(s), het aantal gewenste exemplaren en uw volledige adres.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u uw bestelling zo snel mogelijk thuis gestuurd.

De boeken zijn ook te koop in Bezoekerscentrum Saeftinghe en bij museum Terra Maris.

 

 

 

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring