3
juli

Zomerexcursie in Waterdunen

•  Begint om 10:00

Tot en met 25 september organiseren we iedere dinsdagochtend een wandeltocht, onder leiding van een gids.
Onderweg krijgt u uitleg over dit unieke project en vertelt de gids onder andere over de kustversterkingswerken, de getijdenduiker, de plannen voor het recreatiegebied en de reeds aanwezige en toekomstige natuurwaarden.

In Waterdunen werken vijf partijen samen: de Provincie Zeeland, de gemeente Sluis, Waterschap Scheldestromen, Molecaten en Het Zeeuwse Landschap. Tussen Groede en Breskens ontstaat zo een 350 hectare groot gebied waarin natuur, recreatie, kustversterking en aquacultuur worden gecombineerd.

De tocht duurt 1,5 à 2 uur.
Aanmelden is niet nodig.

Startpunt
Strandpaviljoen Loods Tien, Nieuwesluisweg 50 in Breskens.
U kunt (betaald) parkeren onderaan de dijk op het parkeerterrein langs de Nieuwesluisweg. Over de dijk, op het strand, vindt u Loods Tien.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar €2,- p.p.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis.

De hond mag mee, mits aangelijnd.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring