28
april

Vroege Vogels

•  Begint om 6:00

Oranjezon is een dynamische en gevarieerd landschap met een grote rijkdom aan planten en dieren. Zeker zo 's morgens vroeg is het er weergaloos mooi en zingen de vogels - als het weer meezit - uit volle borst. Ga mee om te genieten van dit ochtendconcert. Dikke kans dat we de nachtegaal horen en onderweg ook de wilde paarden, damherten en reeën zien. Alle reden dus om vroeg uit de veren te gaan!

Aanmelden is niet nodig.

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder.
De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg, de weg van Vrouwenpolder naar Oostkapelle. Parkeren (betalen hoeft niet, we zijn om 9:00 terug) kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Op het pleintje is een fietsenstalling.

Kosten
Volwassenen € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p.
Let op: deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert alleen muntgeld.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis!

Honden zijn niet toegestaan.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring