Vogelexcursie

Bij deze tocht door Saeftinghe ligt het accent op de vogels die er broeden. Voor deze groepen zijn april en mei de beste maanden om ze waar te nemen. Neem indien mogelijk een verrekijker of telescoop mee.
Duur: ca. 3 uur.

Gezien de aard van het terrein en de zwaarte van de tocht kunnen geen kinderen onder de tien jaar, mensen die niet al te gezond of slecht ter been zijn, zwangere vrouwen en hartpatiënten niet deelnemen aan deze excursie. Kledingadvies: goedpassende laarzen of oude schoenen en droge kleding voor na de tocht, evt. een wandelstok/verrekijker.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren via het speciale aanmeldformulier voor Saeftinghe-excursies. Geef in het opmerkingeveld aan dat het om de Vogelexcursie gaat.

Startpunt
Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen

Kosten
Volwassenen € 8,00 p.p., kinderen 10-16 jaar € 4,00

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring