10
augustus

Terug naar de jaren '30 =VOL=

•  Begint om 10:00

Deze excursie is reeds helemaal volgeboekt.
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Hoeve Van der Meulen is een gerestaureerde historische boerderij in de Zak van Zuid-Beveland. Hier komen cultuur, erfgoed en natuur samen. De boerderij is ingericht zoals het er uitgezien moet hebben rond 1930. Op de omliggende landerijen wordt boerenlandnatuur van weleer teruggebracht. Zo zijn er kleine akkertjes, akkerranden, drinkpoelen en hagen.

Bij deze excursie krijgen deelnemers onder deskundige begeleiding een kijkje in het woonhuis en maken een rondgang over erf en omliggende akkers.
Het is mogelijk om ter plekke, bijvoorbeeld na afloop, koffie te drinken. Neem hiervoor contact op met Mart en Marian de Bruijne, telefoon 06-53866480.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren, via onderstaand formulier.
Max. 30 deelnemers, vol=vol.

Adres
Zuidweg 30, 4444 ND ’s-Heer Abtskerke

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis!

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring