Terug naar de jaren '30 = VOL =

Deze activiteit is reeds helemaal volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Deelname is alleen mogelijk als u een bevestiging op uw aanmelding van ons heeft ontvangen.
De volgende gelegenheid om Hoeve Van der Meulen te bezoeken is op 9 februari 2019.

Hoeve Van der Meulen is een boerderij met omliggende landerijen in de Zak van Zuid-Beveland. De historische boerderij is ingericht zoals het er uitgezien moet hebben rond 1930. Op de omliggende landerijen wordt boerenlandnatuur van weleer teruggebracht. Zo zijn er kleine akkertjes, akkerranden, drinkpoelen en hagen. Bij Hoeve Van der Meulen komen cultuur, erfgoed en natuur samen.

Bij deze excursie krijgen deelnemers onder deskundige begeleiding een kijkje in het woonhuis en maken een rondgang over erf en omliggende akkers.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren, via onderstaand formulier.
Max. 30 deelnemers.

Adres
Zuidweg 30, 4444 ND ’s-Heer Abtskerke

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis!

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring