Over de excursie

Hoeve Van der Meulen is een gerestaureerde historische boerderij in de Zak van Zuid-Beveland. Hier komen cultuur, erfgoed en natuur samen. 

De boerderij is ingericht zoals het eruitgezien moet hebben rond 1930. Op de omliggende landerijen wordt boerenlandnatuur van weleer teruggebracht. Zo zijn er kleine akkertjes, akkerranden, drinkpoelen en hagen. Tijdens deze 2,5 uur durende excursie krijg je een kijkje in het woonhuis en maak je een rondgang over de omliggende landerijen. 

Twee mannen in moestuin Hoeve van der Meulen

Tarieven

Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Graag contant en gepast betalen bij de gids. 
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. 

Aanmelden Terug naar de jaren '30

Datum en aantal personen
Je gegevens
Titel

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.