Struinen door Oranjezon

Zit jij op de basisschool en houd je van de natuur? Kom dan met je ouder(s), opa of oma naar deze struintocht, speciaal voor kinderen. We gaan naar vogels luisteren en speuren naar sporen! Denk aan de veer van een vogel of de twijgen waar de herten aan geknabbeld hebben.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand aanmeldingsformulier. VOL=VOL

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Kon. Emmaweg 22, Vrouwenpolder. Die entree is aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Kon. Emmaweg, de weg van Vrouwenpolder richting Oostkapelle.
Parkeren kan (betaald) aan het begin van die doodlopende weg, tegenover uitspanning Oranjezon en naast camping Oranjezon.

Kosten
Deelname kost € 4,- p.p., ongeacht leeftijd. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten betalen op vertoon van hun donateurspas € 2,- p.p.

Honden zijn niet toegestaan.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan

Deel deze activiteit

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data

Klik op een van onderstaande data voor meer informatie

foto Nanda van den Berg

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson