Speuren naar sporen

Oranjezon is door de vele diersoorten die hier leven het perfecte gebied om te gaan speuren naar sporen. Speciaal voor kinderen! Dus, zit jij op de basisschool en houd je van de natuur? Kom dan met je ouder(s), opa of oma naar deze rondleiding en beleef de natuur.

Tijdens deze 2,5 uur durende speurtocht leer je waar je op moet letten als je sporen zoekt en welke sporen van welk dier afkomstig zijn. Wie weet kom je zelfs wel oog in oog met een van die mooie dieren te staan!

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden. Controleer na je bezoek goed op teken.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg. Je kunt hier enkel lopend of met de fiets komen. Er is een fietsenstalling.
Parkeren kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Let op: dit is betaald parkeren.

Kosten Volwassenen € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert alleen muntgeld.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wil je met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring