Saeftingher Pré Salé arrangement

Samen met veehouderij Geert & Kris Meersschaert organiseren we een uniek arrangement, waarbij u meer te weten komt over het begrazingsbeheer in Saeftinghe en de kans krijgt om te proeven van het unieke Saeftingher Wit-Blauw pré salé rundvlees.

Het programma start in het Bezoekerscentrum, waar u ontvangen wordt met koffie/thee en in de gelegenheid gesteld wordt de expositie te bekijken. Om 14:00 uur neemt een gids u mee voor een 1,5 uur durende wandeling over het plankierpad/ruige laarzenpad. Na de wandeling wachten Geert & Kris u op met het door hun zelf bereide vlees en een drankje.

Kledingadvies: goed passende laarzen of oude schoenen, evt. een wandelstok en een verrekijker.
Deelnemers zijn verplicht kennis te nemen van aanwijzingen, regels en voorwaarden en deze als zodanig na te leven.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren via het speciale aanmeldformulier voor Saeftinghe-excursies.

Startpunt
Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen.

Kosten
Bekijk het overzicht van onze Saeftinghe-excursietarieven.
Donateurs van het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten krijgen op vertoon van hun donateurspas 50% korting. Dit is incl. toegang Bezoekerscentrum, koffie/thee, begeleide wandeling, vlees en een drankje.

Deze excursie is bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 7 personen mee doen aan een rondleiding door Saeftinghe of stelt u prijs op een privégids voor uw groep? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring